! VERLOF 14/08 TEM 1/09 !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sapien diam, volutpat consectetur luctus id, interdum iaculis felis. Pellentesque lectus elit, eleifend ac erat sodales, ornare finibus enim. In congue magna magna, eget luctus elit varius et. Phasellus eu felis pulvinar, sagittis nunc quis, volutpat turpis.

Wie zijn we?

Petit Pompier is de (super-)heldenwebshop van Fire Technics nv. 

Wie zijn we?

Fire Technics nv. is een Oostends bedrijf dat brandweerwagens en wagens voor verschillende hulpdiensten opbouwt, inricht en herstelt. Daarnaast verkopen wij ook allerlei materiaal voor hulpdiensten.

Petit Pompier: webwinkel voor kleine helden...

Sinds augustus 2016 is onze webwinkel 'Petit Pompier' online om ook onze kleinste helden van dienst te kunnen zijn. Wij proberen in de eerste plaats een mooi assortiment aan te bieden van de leukste spulletjes en kledij in het thema van de heldenberoepen, (super-)helden en veiligheid en vullen dit aan met andere hippe producten voor stoere jongens en meisjes.

én grote helden!

Ook grote brandweer- en superheldenliefhebbers kunnen bij ons terecht voor collectables, gadgets en kledij van o.a. Rosenbauer, Magirus en Logoshirt.

Verantwoordelijke voor de webshop is Stefanie die -onder het goedkeurend oog van haar twee eigen Petits Pompiers: Siebe (9 jaar) en Amélie (6 jaar) en met de hulp van echtgenoot Koen- de leukste spulletjes uitzoekt voor de shop en elke bestelling met veel plezier afhandelt.